Verzenden en retournerenWanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Voor bijna alle items geld voor 16:00 besteld is dezelfde werkdag verzonden. Op zondag worden er geen pakketjes opgehaald en ook niet bezorgd.

Je bestelling retourneren

Als je om welke reden dan ook je online aankoop wenst te retourneren, dan kun je ongebruikte artikelen aanmelden als retour binnen 14 dagen na ontvangst. Vervolgens heeft u nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. In de winkel heeft u 7 dagen bedenktijd om uw item te retourneren.

Zorg ervoor dat het product ongedragen is met de kaartjes er nog in. Ook dient het product in originele verpakking te worden teruggestuurd, dus de volledige inhoud van het pakket. Als het artikel niet aan de voorwaarden voldoet kunnen we de retour niet accepteren. Lees bij "hoe meld ik mijn retour aan" hoe je je retour kunt aanmelden.

Let op: Verzend het NIET zomaar terug naar het afzend adres. Als je dat wel doet komt jouw retour niet in ons systeem te staan en wordt hij niet verwerkt. Meld dit altijd bij ons aan via een van onze socials.

Retourzendingen worden niet geaccepteerd indien:

• het artikel is gewassen en/of gedragen 

• je de voorgeschreven gebruiksinstructies van het artikel niet hebt opgevolgd 

• aangehechte labels verwijderd zijn

• het artikel is beschadigd

• het artikel te laat bij ons binnenkomt of niet is aangemeld.

Hoe meld ik mijn retour aan? 

Je kan je retour aanmelden door contact op te nemen via onze mail info@juniquethelabel.com. Vermeld hierin je order nummer en het product dat je wil retourneren. Vermeld eventueel ook de reden van retourneren, zo kunnen we onze kwaliteit verbeteren.

 Brievenbus / Pakket

De retourkosten zijn voor eigen rekening. De kosten van het retourneren hangen af van het pakket formaat ( brievenbus of pakket ) en de vervoerder. Via de mail ontvang je van ons een retourlink met instructies, via de link in de mail kan je de eigen bijdrage van het retourlabel betalen. Na de betaling ontvang je het retourlabel. Deze plak je op het pakket en breng je naar een postlocatie. 

Afhandeling van de retourzending

Zodra het retour gestuurde artikel bij ons is verwerkt, ontvang je hierover automatisch bericht. 

Binnen 14 dagen staat het aankoopbedrag + de verzendkosten weer op je rekening. We doen ons uiterste best om het bedrag zo snel mogelijk terug te storten!

Wij betalen je terug via Shopify payments en je ontvangt het geld op dezelfde rekening als waarmee je hebt betaald. 

 

 

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van onze nieuwste updates en ontvang je exclusieve kortingen!

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoeken

Toegevoegd aan winkelwagen